Templom-zugi holtág a legkisebbeknek (6-10-éves korig)
Már hat éves kortól lehetőség van vízitúráinkon részt venni. Minden gyermek számára biztosítunk mentőmellényt, melynek használata kötelező. A Pájer kemping strandjáról indulva 4 személyes túrakenukkal (3 gyerek, 1 felnőtt) teszünk meg kisebb-nagyobb köröket inkább csónakázás, mint túra jelleggel. A gyerekek nagyon élvezik a hajók siklását, a kisebb ügyességi feladatokat, fröcskölést, fürdőzést.

Hármas-Körös folyó 10 éves kortól
A lassú folyású egész évben bő vizű és jó vízminőségű folyó, rendkívül alkalmas kezdő vízitúrázók számára. Rövid oktatás után a gyomai szabad strandról, vagy az endrődi közúti hídtól indulnak a kb. 8 km-es körtúrák, félúton pihenővel, fürdőzéssel. A csoport a túra egész útvonalán együtt halad. A túrán 3 ill. 4 személyes túrakenukat használunk. A mentőmellény kötelező felszerelés, melyet minden gyermek és felnőtt számára biztosítunk. A 8 km-es túra időtartama kb. 3 óra.

Mokasszin Vízitúrák részletes útvonala

« További programajánlataink
Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre!
Telekparti
Szabadidő-
park


Levelezési cím:
5502 Gyomaendrőd, V. kerület 2/2

Mobil:
Irimiás Róbert: +36-20-823-1995

Web:
www.telekpart.hu
www.mokasszin.hu

E-mail:
info@telekpart.hu
info@mokasszin.hu

Térkép
Nagyításhoz kattints a képre!
Kattints a képre!
A képek nagyításához kattints a kiválasztott kis képre!

Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre! Kattints a képre!